Privat Patientvejledning

Privat patientvejledning

Hvis du som patient eller pårørende har brug for information omkring patientrettigheder, konkrete patientforløb eller lignede kan du kontakte en af regionenes patientvejledere. Dette er gratis, og du kan se et link til Region Hovedstaden og Region Sjællands patientvejledere her:

Region Hovedstaden:

https://www.regionh.dk/Sundhed/Patientrettigheder/patientvejleder/Sider/Patientvejledere-i-regionen.aspx

Region Sjælland:

https://www.regionsjaelland.dk/Sundhed/patient-i-region-sjaelland/patientvejledningen/Sider/Kontakt-patientvejledningen.aspx

Patientvejlederne kan rådgive dig og kan også på dine vegne tage kontakt til afdelingen med henblik på at afklare evt. misforståelser eller hjælpe et patientforløb videre og kan også hjælpe med at indberette en utilsigtet hændelse.

Patientvejlederne har dog kun i begrænset omfang mulighed for at skrive og assistere i en klage eller erstatningssag. Har du brug for hjælp til at indgive en klage eller en anmodning om erstatning eller på anden vis har brug for hjælp og vejledning, som ligger uden for patientvejledernes område, kan jeg med 15 års erfaring med klager i sundhedsvæsenet hjælpe dig. Kontakt mig til en uforpligtende snak, så vi kan vurdere, hvor du bedst og billigst får hjælp.